Montse Bas

Montse Bas és sinònim de passió, creativitat i dedicació.

De família nombrosa, va créixer en un entorn de celebracions multitudinàries que sempre tenien un denominador comú: els millors pastissos. No és estrany que la cuina en general i la rebosteria en particular s’hagin convertit en els seus grans passions que transmet als alumnes de l’escola cuina Barcelona Cooking Area.

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Contacta’ns

  Escola Cuina Barcelona

  Si vols saber més sobre l’escola de cuina Barcelona Cooking Area, reservar plaça per a un curs de cuina o llogar el nostre local per a un esdeveniment a Barcelona, posa’t en contacte amb nosaltres.

  Horari:

  De dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h.

  C/ de la Legalitat, 27

  08024 – Barcelona

  Els nostres clients opinen

  Escola Cuina Barcelona

   

  Benvinguts a l’escola de cuina a Barcelona Cooking Area. El lloc ideal per als amants de la cuina en totes les seves variants ¡que no és poc!.

  Ensenyem cuina. Aquesta és la nostra principal raó de ser. Cobrim tots els tipus, estils i regions de la cuina, tractant d’utilitzar productes de temporada i de proximitat en la mesura del possible.

  Les nostres classes de cuina s’inspiren en els nostres llibres de cuina i receptes favorites, el recurs més important que tot cuiner té com a referència i inspiració. Volem transmetre el nostre entusiasme per les noves formes de menjar i comptem amb xefs de reconegut prestigi, que imparteixen cursos de cuina a Barcelona per exemple de “Rebosteria Britànica”, “Els millors arrossos”, entre altres.

  No ens hem oblidat dels més petits, és per això que a la nostra escola de cuina a Barcelona també tenim tallers de cuina per a nens.

  El nostre menjador/espai està totalment equipat com escola cuina Barcelona amb tots els estris de cuina i ha estat reformat recentment amb molt d’afecte per adaptar-se a les noves circumstàncies, seguint tots els protocols d’higiene.

  Un lloc per fer classes i tallers de cuina a Barcelona

   

  La nostra escola de cuina a Barcelona ofereix un lloc còmode per organitzar un taller o classes de cuina. Es poden organitzar seients còmodes segons sigui necessari per al teu estil d’ensenyament desitjat, o de forma molt més dinàmica, al voltant de la cuina que tenim a la teva disposició, totalment equipada per les teves classes de cuina.

  Cooking Àrea també és ideal per fer esdeveniments de Team Building de temàtica culinària. El sistema de so assegura que els assistents a el taller puguin escoltar la informació necessària sobre l’escola de cuina a Barcelona.

  Abrir Chat
  ¿Buscas un Curso de Cocina? ¡Pregúntame!
  ¡Reserva tu plaza en uno de nuestros cursos de cocina antes de que se agoten!