Montse Bas

Montse Bas és sinònim de passió, creativitat i dedicació. De família nombrosa, va créixer en un entorn de celebracions multitudinàries que sempre tenien un denominador comú: els millors pastissos. No és d’estranyar que la cuina en general i la rebosteria en particular s’hagin convertit en les seves grans passions que transmet als alumnes de l’escola de cuina Barcelona Cooking Area.

He llegit i accepto la Política de privacitat

Contacta’ns

Si vols saber més sobre Cooking Area, realitzar un encàrrec o llogar la nostra sala,
posa’t en contacte amb nosaltres.

(+34) 690 966 490

C/ de la Legalitat, 27

08024 – Barcelona

Els nostres clients opinen

Escola de cuina Barcelona

Escola de cuina Barcelona
Benvinguts a la nostra web. Hem creat el millor lloc a Barcelona per als amants de la cuina en totes les seves variants, que no és poc!

Ensenyem cuina. Aquesta és la nostra principal raó de ser com a escola de cuina Barcelona. Estem C / de la Legalitat, 27 Barcelona on ensenyem, entretenim i organitzem esdeveniments de cuina i menjar.

Cobrim tots els tipus, estils i regions de la cuina. Tractem d’utilitzar productes de temporada i locals en la mesura del possible.

Les nostres classes s’inspiren en els nostres llibres de cuina i receptes favorits. Les receptes són el recurs més important de l’cuiner per referència i inspiració. Volem transmetre el nostre entusiasme per les noves formes de menjar, però també comptem amb xefs de reconegut prestigi que imparteixen cursos de cuina Barcelona com «Rebosteria Britànica», «Els millors arrossos» entre d’altres. No ens hem oblidat dels més petits, és per això que també tenim tallers de cuina per a nens.

Podem organitzar el seu esdeveniment, sopar, reunió i / o seminari. El nostre menjador / espai de reunions, ha estat restaurat recentment amb molt d’afecte i està totalment equipat amb tots els estris de cuina.

Tenim paquets de festes privades per a Team Building, comiats de solteres i esdeveniments corporatius.

Si això no és suficient, oferim un servei de càtering per al seu propi esdeveniment a casa oa la nostra amb el nostre exclusiu servei de menjar.

Abrir Chat
¿Buscas un Curso de Cocina? ¡Pregúntame!
Ya tenemos fecha para los nuevos cursos que empiezan en septiembre, ¡Consúltalas!