Montse Bas

Un espai
amb segell distintiu.

Montse Bas és sinònim de passió, creativitat i dedicació per tot el relacionat amb la cuina i rebosteria. Prové d’una llarga tradició d’amants del gènere culinari.

Montse Bas - Alquiler local eventos Barcelona

Des de la seva àvia Ramona, a qui sempre ha catalogat com la millor cuinera del món, fins a la seva mare Maria, deixebla de Ramona i la primera a impartir formació en gastronomia. Dues figures imprescindibles en la trajectòria professional de Montse que li van ensenyar a estimar la cuina com ho fa avui.

De família nombrosa, Montse Bas va créixer en un entorn de celebracions multitudinàries que sempre tenien un denominador comú: els millors pastissos. Sent així, no és d’estranyar que la cuina en general i la rebosteria en particular s’hagin convertit en les seves grans passions.

Una passió que la va portar a formar-se professionalment en diverses escoles de cuina i pastisseria, com la Escribà, el Gremi de Flequers de Catalunya, l’Escola Montserrat Seguí, Ànima’s Cupcakes, Victoria’s Cakes o Casa Elizalde, entre altres; així com aprendre dels millors, com Xavier Barriga (Turris), LLUÍS Costa (Vallflorida Xocolaters), David Pallàs, etc.

Ara és una dona emprenedora, valenta i de caràcter perfeccionista, Montse Bas dóna vida a la seva afició a través de escola cuina Barcelona Cooking Area. Un espai amb segell distintiu en el qual no només podrà desenvolupar les seves habilitats culinàries per al gran públic, sinó que també acollirà cursos cuina Barcelona de tota mena i nombrosos esdeveniments socials: sopars familiars o d’empreses, festes d’aniversaris, etc.

Abrir Chat
¿Buscas un Curso de Cocina? ¡Pregúntame!
¡Reserva tu plaza en uno de nuestros cursos de cocina antes de que se agoten!