80,00€
Data: 16 d’Octubre del 2021.
Horari: 10:00h a 14:00h.
Preu: 80€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
El 16 d’octubre del 2021 aprèn a decorar simples pastissos amb gran impacte visual, on la decoració és elegantment caòtica, gràcies a aquest fantàstic curs drip cake pinyata a Barcelona, amb Patricia Alonso.
En aquest curs farem:
– Enfornat de pa de pessic.
– Realització de la crema per a la cobertura i del drip.
– Muntatge del pastís tipus “layer cake” de 12 cm d’alçada.
– Muntatge del “pastís pinyata”.
– Cobertura del pastís amb acabat “vores perfectes”.
– Elaboració del “fals gelat” que coronarà el pastís.
Cada alumne decorarà el seu pastís.
* Inclou el material, receptes, esmorzar i cada alumne s’emportarà el pastís que elabori.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!
Esgotat