120,00€
Data: 12 de Novembre del 2021.
Horari: 16:00h a 21:00h.
Preu: 120€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
Vols aprendre a fer diferents tipus de pa? De llavors, integral de sègol, de motlle, tradicional, pastetes de llet … Apunta’t al curs d’iniciació a la brioixeria a Barcelona amb Gustavo Martin Cheff.
– Faràs brioixos i trenats amb farcits de crema amb xocolata, crema de llimona, cinnamon rolls.
– Elaboraràs pasta de full utilitzant la tècnica moderna més ràpida.
– Amasaràs diferents tipus de pa i brioixos amb resultats increïbles.
– Podràs convertir casa teva en un forn, ja que farem servir llevat fresc i sec.
* Inclou el material, receptes, esmorzar i t’emportaràs tot el elaborat.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!