125,00€
Data: 25 de Novembre del 2023.
Horari: De 09:30h a 14:30h.
Preu: 125€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
Torna Rocío Arroyo a Cooking Area per ensenyar-nos a preparar unes postres espectaculars de vitrina, però de manera fàcil i senzilla. Gràcies a aquest curs de postres a Barcelona amb Rocío Arroyo, aprendrem a realitzar mousses, glacejats diferents, cruixents de vellut i gelificats.
– Mandarina (composició)
+ Mouse de mandarina
+ Mousse cuita.
+ Bany mandarina.
– Espelma (composició)
+ Mousse de xocolata blanca.
+ Bany de llard.
+ Tapet de paillete.
– Tomàquet (composició)
+ Mousse de llima.
+ Gelificat de gerds.
+ Setinat vegetal de gerds.
+ Crumble de xocolata.
– Poma (composició)
+ Mousse de poma.
+ Interior de poma verda.
+ Pistolejat efecte vellut.
* El preu inclou receptari, material, ingredients, esmorzar i cada alumne s’emportarà tot el que hagi elaborat.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!
Esgotat