120,00€
Data: 16 de Juliol del 2022.
Horari: 8:45:00h a 15:00h.
Preu: 120€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
Torna la prestigiosa @maryrosesanchez a Cooking Area per fer un nou curs de Postres de Restaurant a Barcelona. En aquest curs elaborarem postres deliciosos originals i diferents, per sorprendre els paladars més exigents.
– Pavlova.
– Tòfones estil Biscoff-Lotus i Tòfones de cacauet i toffee.
– Gin-tònic.
– New York Cheese Cake.
– Cremós de Ricotta amb cireres al Kirsch.
– Cassoleta de Xocolata.
* El preu inclou receptari, material, esmorzar i els alumnes s’emportaran tot el que hagin elaborat.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!