120,00€
Data: 23 o 24 d’Octubre del 2021.
Horari: 9:00h a 14:00h.
Preu: 120€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
El 23 i 24 d’octubre del 2021, Rocío Arroyo ve a Cooking Area a ensenyar-nos a elaborar la brioixeria més tradicional, la de tota la vida. No et perdis aquest fantàstic curs de pastisseria de sempre a Barcelona.
– Massa brioix (bambes nata, donuts, i xuxos de crema).
– Massa pasta de full (cargols de mar, palmeres, Arlette).
– Massa croissant (croissant).
– Turban caprese.
Es faran les següents cremes:
– Crema pastissera.
– Crema Chantilly.
– Crema llimona.
– Glacejat.
El curs es realitzarà dues vegades, un el 23 i l’altre el 24 d’octubre, perquè puguis triar el dia que et vagi millor.
* Inclou receptari, ingredients, esmorzar, diploma i els alumnes s’emportaran tot lo elaborat.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!