Tienda

Curs de Brioixeria de sempre a Barcelona

120,00

Data: 23 o 24 d’Octubre.
Horari: 9:00h a 14:00h.
Preu: 120€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.

El 23 i 24 d’octubre, Rocío Arroyo ve a Cooking Area a ensenyar-nos a elaborar la brioixeria més tradicional, la de tota la vida. No et perdis aquest fantàstic curs de pastisseria de sempre a Barcelona.

– Massa brioix (bambes nata, donuts, i xuxos de crema).
– Massa pasta de full (cargols de mar, palmeres, Arlette).
– Massa croissant (croissant).
– Turban caprese.

Es faran les següents cremes:

– Crema pastissera.
– Crema Chantilly.
– Crema llimona.
– Glacejat.

El curs es realitzarà dues vegades, un el 23 i l’altre el 24 d’octubre, perquè puguis triar el dia que et vagi millor.

El curs de brioixeria de sempre a Barcelona inclou:

* Inclou receptari, ingredients, esmorzar, diploma i els alumnes s’emportaran tot lo elaborat.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.

Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.

¡Reserva la teva plaça!

Categoria:
Abrir Chat
¿Buscas un Curso de Cocina? ¡Pregúntame!
¿Te interesa este curso? Pregúntame lo que quieras saber .-)