125,00€
Data: 15 d’Abril del 2023.
Horari: 9:00h a 14:00h.
Preu: 125€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
Rocío Arroyo ve a Cooking Area a impartir aquest meravellós curs de brioixeria Gourmet a Barcelona, on aprendrem les millors receptes de les masses de brioixeria. Prepararem diferents masses, farcits i també farem decoracions de xocolata.
– Massa de pasta de fullada: tortell de nata i palmeretes.
– Massa de brioixeria fullada: carré de poma, croissant bicolor i nusos de crema.
– Massa de brioix: trena d’almudèver.
– Farciment de crema pastissera de xocolata i neutra.
– Farciment de rovell pastisser.
– Farciment de crema d’ametlla i coco
– Farciment de Chantilly.
– Farcit de glacejat de sucre.
* Inclou receptari, meterial, ingredients, esmorzar i els alumnes s’emportaran tot l’elaborat.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!