140,00€
Data: 12 de Març del 2022.
Horari: 9:30h a 14:30h.
Preu: 140€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
La nostra estimada Patricia Alonso torna a Cooking Area per fer un curs pastís Fault Line a Barcelona. Aprèn a treballar la màniga pastissera i realitzar Dalias de buttercream en 3D i 2D i flors penjants.
En aquest curs aprendràs:
– Preparar i anivellar, omplir i cobrir el bescuit amb un acabat Fault Line.
– Elaborar Swiss merengue buttercream, com tenyir-la i conservar-la.
– Carregueu les mànigues i l’ús d’adaptadors de filtre.
* Inclou receptes i degustació de tots els plats amb aigua, refrescos, vi i postre sorpresa.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!