60,00€
Data: Pendient.
Horari: 9:15h a 15:00h.
Preu: 60€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
Vols deixar als teus convidats bocabadats? Hi haurà el gran xef Adrià Viladomat ensenyant a cuinar un sopar d’Estrella Michelin, amb entrant, plats principals de peix i carn i unes delicioses postres. No et perdis el curs de plats estrella Michelin a Barcelona.
– Pèsols de Maresme amb botifarra negra, brou de les seves beines i maionesa de menta.
– Ningioyaki de rovell d’ou curada, amb gambes i persillada de julivert i cerfull.
– Lingot cruixent i melós de vedella, demiglace vegetal amb cremós de celery i vainilla, amb herbes aromàtiques.
– Coral de cacau, crema anglesa de cafè i terra de xocolata amb gelat de flor de nata.
* Inclou receptes, degustació de tots els plats amb aigua, vi o refrescs.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
Reserva la teva plaça ara!
Esgotat