95,00€
Data: 23 d’Octubre del 2021.
Horari: 16:00h a 20:00h.
Preu: 95€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
El 23 d’octubre del 2021, Rocío Arroyo ve a Cooking Area a ensenyar-nos a cuinar diferents postres en got, aplicant tècniques de sistema tradicional, sifó, industrial, cobertures de xocolata amb temperat, mousses, cremes, nates muntades, pasta bomba i molts més … no et perdis aquest fantàstic curs de postres en got a Barcelona.
A més farem:
– Tiramisú.
– Pa amb xocolata.
– Pinya colada.
– Mousse de gerds en diferents textures.
T’ho perdràs? T’esperem!
* El preu inclou receptari, ingredients, berenar, diploma i els alumnes s’emportaran tot el que hagin elaborat.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!