65,00€
Data: 1 d’Octubre.
Horari: 20:30h a 22:30h.
Preu: 65€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
En aquest curs d’alta cuina a Barcelona us ensenyarem la tècnica del trampantojo de la mà del reconegut xef Adrià Vildomat.
Havies sentit a parlar sobre el trampantojo? És una tècnica pictòrica que intenta enganyar la vista jugant amb l’entorn arquitectònic (real o simulat), la perspectiva, l’ombrejat i altres efectes òptics.
Aprenderàs a preparar:
– Arròs amb llet salat.
– Fals tomàquet.
– Butifarra negra de xocolata, galeta ametlla.
– Steark Tàrtar.
El curs d’alta cuina a Barcelona inclou:
* El curs inclou receptes i degustació de totes les elaboracions, amb aigua, vi o refrescs.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
Reserva la teva plaça ara!
Esgotat