110,00€
Data: 22 d’Octubre del 2022.
Horari: 09:30h a 14:30h.
Preu: 110€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
Ve a les cuines de Cooking Area Rocío Arroyo, que ens ensenyarà a fer bombons i torrons fàcils a casa, sense tenir un coneixement previ. Gràcies a aquest fantàstic curs de bomboneria i torrons a Barcelona, aprendrem:
– Tipus i temperat de xocolata (una breu explicació teòrica i pràctica).
– Bombó de cullera tipus roques de cereals i fruits secs.
– Bombó motlle de silicona amb gianduja, ametlla, cacauet i galeta Maria.
– Encamisat, farcit i segellat d’un bombó.
També aprendrem a pintar motlles i personalitzar, sense necessitat d’aerògraf, farcits de praliné, diferents ganache i paté fruit i decoracions de xocolata.
* El preu inclou receptari, ingredients, berenar i els alumnes s’emportaran tot el que hagin elaborat.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!