60,00€
Data: 13 de Maig.
Horari: De 18:00h a 21:00h.
Preu: 60€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
Vols aprendre a preparar les receptes més exquisides amb productes de mercat? El 13 de maig és possible gràcies al nostre curs de cuina de mercat a Barcelona.
Vine a Cooking Àrea on el xef Adrià Viladomat t’ensenyarà a elaborar:
– Royale de ceba, presa ibèrica i rovell curat.
– Crema de coliflor, daurada fumada i algues.
– Pèsols, bacallà al pil pil i botifarra negra.
– Bisque de gambot i el seu tàrtar al safrà.
* Inclou receptes i sopar amb totes les elaboracions, aigua, vi, refrescos i postre sorpresa.
** A Cooking Area comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!
Esgotat