95,00€
Data: 13 de Juny.
Horari: 9:00h a 14:30h.
Preu: 95€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
En aquest curs d’iniciació al fondant i modelatge a Barcelona, aprendrem tots els secrets sobre el folrat i decoració de pastissos amb fondant com a veritables professionals, amb l’ajuda de @patriciaalonso.sugart donant-li a la nostra pastís una ambientació estiuenca de platja, i també:
– Aprendrem l’art de modelar la pasta de sucre amb la realització d’aquest simpàtic personatge.
– Coneixerem diferents tipus de pasta de sucre i quan emprar-los.
– Sabrem quins són els bescuits i farcits aptes per a pastissos fondant.
– Explicarem com conservar i transportar el pastís.
– Prepararem els bescuits prèviament fets al forn, omplirem i cobrirem amb ganache el pastís deixant-lo a punt per a ser folrat amb fondant.
– Descobrirem tots els secrets per donar al teu pastís un acabat professional.
* Inclou el material, receptes, esmorzar i cada alumne es durà el pastís que elabori.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!
Esgotat