110,00€
Data: 11 de Febrer del 2022.
Horari: 16:00h a 21:00h.
Preu: 110€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
El proper 11 de febrer de 2022, la nostra estimada Rocío Arroyo torna a Cooking Area per fer un curs de mousses i tartaletes a Barcelona. En aquest curs aprendràs a fer les millors mousses, gelificacions, pailleté, glacejats, tartaletes, biscuits, crumble, cremes i diferents decoracions.
– Mousse de xocolata (mousse, pa de pessic, pailleté i bany mirall).
– Tartaleta bescuit de xocolata (pasta sabre, bescuit, mousse de mango, gelificació, pa de pessic te macha).
– Crumble amb cremós de llima (ganache, strussel).
* Inclou receptari, material, berenar i cada alumne s’emportarà el que hagi elaborat.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!