75,00€
Data: 15 de Maig.
Horari: 9:15h a 14:30h.
Preu: 75€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
Aprèn a cuinar el millor pa sense gluten de la mà de la prestigiosa chef Mary Rose amb aquest curs de pan sense gruten a Barcelona:
– Pa dolç: castanya, avellana, xocolata i panses.
– Pa aromàtic: teff, blat negre, espècies i llavors.
– Panets: arròs, blat de moro, blat negre.
Nota important:
Les elaboracions realitzades al curs poden contenir traces de cereals que continguin glútens (blat, sègol, ordi, civada, espelta, kamut o les seves varietats híbrides). Ni el centre, ni el professorat es fan responsables per la possible presència de traces o la contaminació creuada dels cereals esmentats.
* A Cooking Area comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
Reserva la teva plaça ara!
Esgotat