150,00€
Data: 11 de Juny del 2022.
Horari: 9:00h a 16:00h.
Preu: 150€*.
Lloc: c/ Legalitat, 27, Barcelona.
El gran Ettore Cioccia ve a Cooking Area a ensenyar-nos les millors receptes i elaboracions de pastisseria. En aquest curs de pastisseria amb Ettore Cioccia a Barcelona, aprendràs a fer pa de pessic, Joconde, sablé d’ametlla, massa brioix, crema pastissera, ganache, glacejat, etc.
Una infinitat d’elaboracions per fer aquestes receptes:
– Pastís Pecan.
– Brioche tiramisú individual.
– Gateau de voyage.
– Breton de mango.
– Brioche bicolor gianduja.
* Inclou receptes, ingredients, material, esmorzar, dinar i cada alumne s’emportarà 5 postres diferents.
** A Cooking Àrea comptem amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la situació actual.
Més info: Trucant al 690 966 490 o per WhatsApp.
¡Reserva la teva plaça!
Esgotat